Over ons

Wie zijn wij?

Wij zijn Marsha Heldoorn en Mark van Zitteren en hebben 2 kinderen Daan en Donne.

Vanaf 1 september 2020 hebben wij Kampeerboerderij Johanna Hoeve gelegen te Bergeijk overgenomen en hebben wij de naam gewijzigd naar Kampeerboerderij De Reehoeve. 

Al vele jaren was er de gezamenlijke wens om een kampeerboerderij op te starten of over te nemen. Na een zoektocht van meer als 15 jaar door heel zuid Nederland hebben we de ideale locatie gevonden en wel in de gemeente Bergeijk, waar we zelf al meer als 25 jaar samen woonachtig zijn.

Eindelijk kunnen we onze droom waarmaken en onze ideeën, ambities en sterke persoonlijke enthousiasme tot uiting brengen.

Na de overname zijn wij direct gestart met de verbouwing van groepsaccommodatie De Reebok welke per 1 juni 2021 gereed is.

Bent u op zoek naar een groepsaccommodatie voor scholen, verenigingen, families en vriendengroepen dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Kampeerboerderij De Reehoeve is landelijk gelegen in de groene bosrijke omgeving van het gezellige Brabantse dorp Bergeijk. In de directe omgeving van de kampeerboerderij zijn tal van mogelijkheden om leuke activiteiten te ondernemen met uw groep. 

Hopelijk mogen we u binnenkort als gast verwelkomen.

Groetjes,

Marsha & Mark

Daan & Donne