Groepsaccommodatie De Reebok

Groepsaccommodatie voor scholen, verenigingen, families en vriendengroepen

Welkom bij Groepsaccommodatie De Reebok te Bergeijk

Groepsaccommodatie De Reebok gelegen te Bergeijk,  is geschikt voor groepen van maximaal 72 personen. Daarmee zijn we een perfecte accommodatie voor een (sport)vereniging, schoolkamp of familieweekend.

De accommodatie beschikt over een groot speelveld (3.000m2), welke is omheind met bomen en struiken zodat u alle ruimte en privacy heeft gedurende uw verblijf om leuke buitenactiviteiten te organiseren.

De accommodatie heeft 4 slaapruimtes, waarvan er 3 voorzien zijn van stapelbedden.  De 4e slaapruimte heeft 2 stapelbedden, 4 boxsprings en heeft een eigen sanitair ruimte. De slaapruimtes variëren in grootte van 8 tot maximaal 30 slaapplaatsen.

De accommodatie heeft een grote eet-en recreatieruimte van meer dan 80m2. In deze ruimte organiseer je met gemak verschillende activiteiten zoals een quiz, binnen spelletjes of een feestavond. Op de eerste verdieping kun je je vermaken met de aanwezige gezelschapsspellen zoals een tafeltennistafel, tafelvoetbalspel en airhockey tafel. 

In 2021 is de gehele accommodatie gerenoveerd en is er een nieuwe sanitair ruimte bij gekomen.

De keuken is voorzien van alles wat je nodig hebt, zoals een oven, vriezer, groot koffiezetapparaat en 2 grote koelkasten. Koken doe je op een groot 8-pits horeca fornuis.

Er zijn 3 sanitaire ruimtes aanwezig. 

Aan de achterkant van de accommodatie is een afdak met een groot verhard terras welke is voorzien van diverse houten picknick tafels, een vuurkorf en een buiten tafeltennistafel. Vanaf dit terras kijk je direct op het grote speelveld.

Op het grote speelveld bevinden zich o.a. een volleybal veld, voetbal goal en een zandbak met een speeltoestel met diverse glijbanen en een nestschommel. 

 De locatie beschikt over een grote parkeerweide waar auto’s en busjes geparkeerd kunnen worden.

Heeft u interesse in een verblijf?

Twijfel niet en neem gerust contact met ons op voor vragen of reserveringen.

U kunt telefonisch contact opnemen, mailen of de beschikbaarheid kalender raadplegen en uw beschikbaarheid verzoek invullen.

Hopelijk mogen we u binnenkort als gast verwelkomen.

Groetjes van de familie van Zitteren