Groepsaccommodatie Bambi

Betaalbare groepsaccommodatie voor kleinere groepen

Welkom bij Groepsaccommodatie Bambi

Bent u op zoek naar een betaalbare groepsaccommodatie voor kleinere groepen dan bent u bij ons aan het juiste adres. 

Groepsaccommodatie Bambi maak onderdeel uit van het achterhuis van de boerderij en is geschikt voor kleinere groepen van maximaal 22 personen. Daarmee is het een perfecte accommodatie voor verenigingen, vriendengroepen of familie weekenden.

De accommodatie beschikt over een zeer ruim speelveld welke gedeeltelijk verhard is. Ook is er een jeu de boules baan en basketbal basket aanwezig. Het gehele speelveld is omheind met een hoge heg zodat u alle ruimte en privacy heeft gedurende uw verblijf om leuke buitenactiviteiten te organiseren.

De accommodatie heeft 3 slaapruimtes, welke allen voorzien zijn van stapelbedden. De slaapzalen variëren in grootte van 6 tot 8 slaapplaatsen.

De accommodatie heeft een woonkamer met zithoek en keuken welke is voorzien van een oven, koelkast, groot koffiezetapparaat en twee standaard 4-pitsgasfornuizen.

Er is een sanitaire ruimte aanwezig welke de beschikking heeft over 1 urinoir, 2 toiletten, 2 douches en twee grote wasbakken met 4 kraantjes waarbij je gezellig met zijn alle ’s avonds je tanden kunt poetsen.

Aan de zijkant van de accommodatie is een afdak en terras welke is voorzien van tafels en stoelen. Vanaf dit terras kijk je direct op het grote speelveld.

Parkeren van uw auto’s is mogelijk op het eigen terrein.

Heeft u interesse in een verblijf?

Twijfel niet en neem gerust contact met ons op voor vragen of reserveringen.

U kunt telefonisch contact opnemen, mailen of de beschikbaarheid kalender raadplegen en uw beschikbaarheid verzoek invullen.

Hopelijk mogen we u binnenkort als gast verwelkomen.

Groetjes van de familie van Zitteren