De omgeving van Kampeerboerderij De Reehoeve

Kampeerboerderij De Reehoeve ligt in een bosrijke omgeving op 2 kilometer afstand van het centrum van het gezellige Brabantse dorp Bergeijk.

Bergeijk is een dorp in het zuiden van Brabant nabij de grens met België en is niet voor niets in 2013 uitgeroepen tot het ‘groenste dorp van Europa’.

In de directe omgeving van de kampeerboerderij bevinden zicht diverse beschermde natuurgebieden zoals De Maay, De Keersop en de Plateaux.

Naast een prachtige groene omgeving met bos, riviertjes en visvijvers op loopafstand, zijn er veel mogelijkheden voor sport en spel.

Hierbij kun je denken aan kanoën op rivier de Dommel (12 km), Skiën bij Montana snowcenter (8 km), spelen bij speeltuin de Bucht en speeltuin Scoutsrally of zwemmen bij het subtropisch zwemparadijs van Center Parcs De Kempervennen (8 km).

Hou je van cultuur snuiven? Dan hebben we ook een paar goede tips voor je!

In en rondom Bergeijk liggen diverse musea die zeker een bezoekje waard zijn. Neem bijvoorbeeld het Kempisch Bakkerijmuseum, Natuurtuin ’t Loo of kijk- speelboerderij en nationaal varkensmuseum ’t Rundal waar je kunt spelen en knuffelen met de dieren.

We hebben zomaar een paar tips gegeven, maar wil je een passend advies dan bel of mail ons even zodat we gezamenlijk kunnen kijken welke activiteiten in de omgeving aansluiten bij jullie wensen.